Produkty pro houba šiška (22)

Houbové bylinky

Houbové bylinky

Pleurotus eryngii, Plátky, Bylinné houby dostupné jako plátky, granule a prášek.
Zelenina - Bílé Houbě

Zelenina - Bílé Houbě

Tyto houby patří mezi nejznámější, protože se pěstují více než jedno století, intenzivně. Také se jim říká "pařížské houby", když jsou pěstovány v jeskyních. Tipy na přípravu Pokud jsou celé, před vařením houby jemně vyčistěte. Nakrájené a "připravené k použití" potřebují pouze uvařit. Tipy na uchování Naše houby jsou prodávány v plastových obalech, které umožňují dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tento obal kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části vaší lednice při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé houby misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka. Nakrájené houby Misky od 150 g do 2 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Houbu

Houbu

čerstvé hříbky, lišky, žampiony, ústřičné houby, enoki houby, shiitake smetanové houby, královské ústřičné houby
Ocas krůty

Ocas krůty

Hřib kropenatý, vědecky známý jako Trametes versicolor, je druh houby známý svým jedinečným vzhledem, který připomíná ocasní peří krůty. Má bohatou historii v tradiční medicíně, zejména v asijských kulturách, kde byl po staletí používán pro své potenciální zdravotní přínosy. Obvykle se konzumuje ve formě čaje nebo jako doplněk stravy, aby se využily jeho léčivé vlastnosti.
Albino Penis Envy kouzelné houby

Albino Penis Envy kouzelné houby

Albino Penis Envy (APE) magické houby (Psilocybe Cubensis, Albino Penis Envy) jsou jedny z nejsilnějších a nejvzácnějších magických hub. Tento vzácný exemplář je extrémně obtížné pěstovat, a proto máme velmi omezenou nabídku. Penis Envy si vybudoval pověst jedné z nejsilnějších hub, většina zpráv uvádí, že je alespoň dvakrát silnější než jiné kmeny P. Cubensis. Tento kmen nedoporučujeme pro začátečníky, pouze pro zkušené psychonauty! Konzumujte s opatrností. Tento kmen hub je speciální a očekávejte transformační zážitek. Vzhled psilocybinových hub Albino Penis Envy lze popsat jako silný a robustní. Klobouky jsou často malé v poměru k jejich extrémně silnému stonku a mají bílou nebo černou barvu. Protože se jedná o albínskou verzi, všechny části hub jsou většinou bílé, černé/modré nebo velmi světlé barvy. Albino Penis Envy houby rostou extrémně pomalu a jsou velmi citlivé na své pěstební prostředí. Mykologové uvádějí, že jejich pomalý růst umožňuje Albino Penis Envy magickým houbám produkovat více psilocybinů během jejich plodící fáze.
Mražená směs mini hub

Mražená směs mini hub

Naše mražená směs mini hub se skládá z: žampionů, houbových ústřic, enoki hub, hřibů a porcini. BALENÍ: 5 x 1 kg
Celá letní houbová trufa

Celá letní houbová trufa

Letní černá houbová trufa extra kartáčovaná. Celé letní trufy, známé pro svou jemnou zemitou vůni, jsou ceněny pro svou subtilní ořechovou chuť a lehčí profil ve srovnání se zimními trufami. Tyto trufy mají texturovaný povrch, tmavě hnědé až černé barvy, s vnitřkem pruhovaným světle béžovou barvou, který ukazuje složité žíly, jež naznačují jejich kvalitu. Letní trufy se obvykle sklízí od května do srpna, zachycující esenci terroiru teplého období. Ideální na strouhání na těstoviny, risotta, maso nebo saláty, přinášejí jemnou, ale výraznou chuť trufel, která doplňuje širokou škálu pokrmů, aniž by byla přehnaná. Celé letní trufy jsou ideální pro přidání elegantního a gurmánského doteku k jakémukoli jídlu.
BIO Shiitake prášek; BIO Shiitake granule; Shiitake práškový extrakt 10% polysacharidů - Chem2Market GmbH

BIO Shiitake prášek; BIO Shiitake granule; Shiitake práškový extrakt 10% polysacharidů - Chem2Market GmbH

Shiitake práškový extrakt 30% polysacharidů Kvalita: pro potraviny Zpracovávaná rostlinná část: plodnice Extrakční prostředek: ethanol a voda Nosná látka: maltodextrin Vědecký název: Lentinus edodes Shiitake houby jsou v tradiční medicíně ceněny pro své potenciální imunostimulační a protizánětlivé vlastnosti. Naše produkty se prodávají jako hromadné zboží. U většiny našich produktů platí minimální odběr 25 kg. Vzorky mohou být poskytnuty. Kromě toho je Plants2Market BIO a HACCP certifikováno a od konce září 2023 je certifikováno podle DIN EN ISO 9001:2015. Následující produkty také nabízíme: Acerola Ackerbóny Acker-šáchtelhalm Africká černá fazole Alant Alfa-lipoová kyselina Amla Artičok Ashwagandha Astaxanthin Valerián Bambus Beta glukan BIO březový list BIO brazilský mandlovník BIO kopřiva BIO brokolice BIO chaga BIO chlorella
Miskos

Miskos

Založená pod názvem Miskos Helva v Istanbulu, Fatih, se Miskos neustále přizpůsobuje vyvíjejícím se tržním podmínkám a standardům mezinárodních organizací. Aby vyhověla rostoucím požadavkům zákazníků, nejprve se přestěhovala do své továrny v Istanbulu, Bahcelievler, a poté do výrobní plochy o rozloze 10 000 m2 v Kastamonu Organizované průmyslové zóně. Miskos se zavazuje k nejvyšším standardům kvality. Společnost věnuje pečlivou pozornost dodržování kvalitativních a hygienických podmínek během výroby a zohledňuje požadavky zákonů o pracovním zdraví a bezpečnosti a potravinách. Stále rostoucí ziskové ukazatele společnosti ukazují, že Miskos je na správné cestě s tímto zaměřením na kvalitu. Miskos je známý svými křupavými, sušenými ovocnými pastami, oplatkovou halvou, cekme halvou a tureckým pohádkovým hedvábím. Přirozený výrobní přístup vyzdvihuje tradiční tureckou chuť a také zajišťuje rostoucí popularitu produktů v zahraničí.
SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÉ JÍDLO
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Kukuřice

Kukuřice

La Perla Kukuřičné klasy (4 kusy), Vakuové balení, 1.062 ml Dodavatel neposkytuje podrobný popis produktu. VELIKOST: 1.062 ml ZNAČKA: La Perla TYP: Kukuřičné klasy 4 kusy, Vakuové balení BALENÍ: 12
Timut pepř - Papriky

Timut pepř - Papriky

Budete překvapeni tímto pepřem Timut, který má aroma podobné grepfrutu. Jeho zvláštní chuť je ideální v kombinaci s rybami a je velmi trendy mezi šéfkuchaři v dezertech, zejména v čokoládových dezertech. V Nepálu se pepř Timut používá v oblíbených pokrmech na bázi brambor a rajčat. Původ: Nepál Kvalita: A1
Hovězí Omasum

Hovězí Omasum

Mražené hovězí omasum Původ EU, Jižní Amerika
Mučenková květina

Mučenková květina

Mučednická květina
Madagaskarský zázvor

Madagaskarský zázvor

Dostupné ve formě sušeného zázvoru nebo zázvorového prášku, tato koření skvěle doplní vaše rybí pokrmy a stejně tak vyniknou při přípravě masa nebo grilování. Najděte náš 100% přírodní zázvor balený v uzavíratelných hermetických sáčcích: Zázvor je rostlina, která roste v tropických zemích. Na Madagaskaru se pěstuje na východě země. Patří do stejné rodiny jako kurkuma, konzumuje se jeho kořen, rhizom. Jakmile kořen zežloutne, je sklizen, očištěn a poté sušen. Tento proces umožňuje uchovat zázvor déle, přičemž si zachovává své výživové vlastnosti. Hmotnost: 250 g Množství: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Forma: Zázvorový prášek, Sušený zázvor
Houbu - Žluté Ústřice

Houbu - Žluté Ústřice

Žluté citronové žampiony, s bílou dužninou a mírně anýzovou chutí. Ideální do houbové fricassée. Tipy na přípravu Před vařením žampiony očistěte kartáčem. Tipy na skladování Naše žampiony jsou prodávány v baleních s fólií, která umožňuje dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tuto fólii kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé žampiony misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Hlíva Enoki

Hlíva Enoki

Enoki se skládá z malého bílého nebo béžového klobouku a dlouhého stonku, který může měřit až 10 centimetrů. Enoki roste v trsech a pěstuje se na pařezech nebo na substrátu na bázi pilin. Hlavně se pěstuje v Japonsku. Enoki má jemnou, ovocnou chuť a mírně křupavou texturu. Houbové enoki jsou vynikající syrové v salátech nebo rychle vařené. Jsou připravené k použití. Tipy na přípravu Asijské houby vyžadují jen minimální čištění. Je dobré je otřít vlhkým hadříkem (mytí pod tekoucí vodou by jim vzalo část chuti). Na Enoki je dobré vše. Je "připravené k použití". Doporučujeme pouze odříznout konec pokrytý substrátem. Enoki je lahodné syrové. Ozdobí a dochutí saláty a sendviče. Přidává se do polévek (používá se jako vermicelli) a do pokrmů vařených na východní způsob, přidává se na konci vaření, aby se zachovala jeho jemná chuť. Tipy...
Houbu - Hřiby

Houbu - Hřiby

Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uvařit. Tipy na přípravu Lesní houby pocházející z přírody, i když jsou kontrolovány při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm stonku - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Umývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchnete pod vodou nebo je jemně otřete. Vaření: vždy je osmahněte na "vysokém ohni" na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Tipy na uchování Hlívy mohou mít různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich původu. Z tohoto důvodu se vždy snažíme...
Mražená Houbová Smaženice

Mražená Houbová Smaženice

Naše restované houby se skládají z plátků pařížských hub, které jsou vařené a ochucené olivovým olejem, petrželí, solí a česnekem. BALENÍ: 10 x 300 g
Zelenina - Hřiby

Zelenina - Hřiby

Rozpoznávají se podle svého tmavě šedého nebo žlutě zbarveného kuželovitého klobouku. Jejich dužnina je nažloutlá a aromatická. Používají se především do směsí. Tipy na přípravu Hřiby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nožiček - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Omývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) pod tekoucí vodou nebo je jemně otřít. Vaření: vždy je osmahněte na „vysokém ohni“ na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Nakrájené a „připravené k použití“ houby samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Hřiby mohou vykazovat různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich...
Zelenina - Ovčí nohy

Zelenina - Ovčí nohy

Jsou to oranžové houby od nohy po klobouk, s bledě bílou dužninou, mírně hořké a s jemnou chutí. Sbírají se na podzim v podrostu jehličnatých a listnatých stromů, zejména v bučinách. Tipy na přípravu Hlavně nohy ovčí houby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nohou - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných trnů nebo větviček. - Příliš velké kusy nakrájet podélně - Umýt pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchneme pod vodou nebo je jemně otřeme. Vaření: vždy je osmahnout na "vysokém plameni" na pánvi a preferovat konzumaci křupavé. Nakrájené houby a "připravené k použití" samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Houby...